avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Construcție parter locuibil, fara etaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Construcție parter locuibil, fara etaj

Bună ziua, avem in proces de construcție o casă cu proiect parter + etaj. Întrebarea mea este: se poate sa terminam de inchis parterul astfel încât sa il facem locuibil, iar etajul sa il lăsăm asa pe o perioada nedeterminata?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 12:08, 31 August 2023
Buna ziua,
Din cate cunosc se poate face o receptie provizorie a lucrarilor urmand ca la terminarea lor sa fie cea finala.
Dar atentie sa nu expire autorizatia de constructie pana terminati si parterul, sa nu va ceara alta...
Cel mai bine intrebati la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din punct de vedere legal ce pot face daca prelungirea autorizatiei de constructie expira si nu am terminat inca lucrarea ? henesy1 henesy1 Buna ziua. Revin cu o intrebare la care doresc un raspuns din punct de vedere juridic deoarece nu am primit de nicaieri un raspuns concludent la ... (vezi toată discuția)
Prelungirea autorizatiei de constructie expira cum procedez daca nu am terminat lucrarea totusi? henesy1 henesy1 Buna ziua. Am obtinut autorizatia de constructie in anul 2012 pentru consolidarea si extinderea unei locuinte.In anul 2013 am depus documentele pentru ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire expirata AdrianDP AdrianDP Buna ziua, Ma confrunt cu o problema si poate reusiti sa ma lamuriti. In Iunie 2008 am obtinut o autorizatie de contruire pe o perioada de 36 de ... (vezi toată discuția)