avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnare bani bilete concert
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnare bani bilete concert

Buna ziua,
Am cumparat 2 bilete la un concert iar ulterior in nici 24 h m-am razgandit si am solicitat anularea achizitiei si returnarea banilor.
Furnizorul mi-a anulat biletele si a directionat situatia catre o firma de asigurari care la randul ei imi solicita documente (dovada casatorie, deces, accident) care sa dovedeasca motivul returnarii biletelor in vederea intocmirii dosarului de dauna. Eu nu ma aflu in niciuna din situatii. Si nici nu am fost anuntata la achizitia biletelor ca, in cazul anularii nu mai pot primi banii inapoi. Acum am ramas si cu banii luati si cu biletele anulate.
In acest caz nu se aplica regula restituirii banilor intr-un anumit termen de 14-30 zile de la data achizitiei? in cazul meu nu au trecut nici 24 H. Cum imi pot recupera banii?
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 31 August 2023
roxana75, utilizator
Cel mai recent răspuns: roxana75 , utilizator 19:04, 31 August 2023
Buna ziua

In acest caz nu se aplica regula restituirii banilor intr-un anumit termen de 14-30 zile de la data achizitiei?

Nu.

Cum imi pot recupera banii?

Nu puteti. recupera banii.

Nu trebuia sa solicitati anularea biletelor, ci trebuia sa incercati sa le valorificati dvs.
Asigurarea nu acopera decat motive temeinice, nu si razgandirea dupa 24 de ore...
Multumesc mult pentru raspunsul dvs.
In acest caz am pierdut si biletele si banii? E o practica noua deoarece am mai procedat astfel si mi-au returnat banii fara probleme sau voucher pentru alte evenimente. Nu ar fi trebui sa fiu anuntata la achizitia biletelor?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concert amanat/reprogramat, recuperare bani auser9911 auser9911 concert amanat/reprogramat Am cumparat online de pe platforma iabilet bilete la un concert de Craciun catre trebuia sa se tina pe data de ... (vezi toată discuția)
Returnarea banilor sub forma de voucher LauraG1974 LauraG1974 Deoarece s-a anulat turneul unei trupe care urma să aibă concert și în România, cei de la iaBilet.ro m-au anunțat că banii pe care i am platit pe bilet ... (vezi toată discuția)
Anulare concert(celine dion) ,refuz returnare bani alexandrubld alexandrubld Buna ziua, In urma anularii concertului sustinut de Celine Dion, s-a transmis de catre firma care a vandut biletele ca sumele vor fi rambursate in termen ... (vezi toată discuția)