avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Am infiintat o firma printr-o firma care se ocupa de ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Am infiintat o firma printr-o firma care se ocupa de acest aspect. ...

Am infiintat o firma printr-o firma care se ocupa de acest aspect.
Nu m-au intrebat, daca vreau sa ma inregistrez in scopuri de tva, dar as vrea. Care este procedura?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 16:10, 13 Septembrie 2023
Înregistrarea în scopuri de TVA se face ulterior înmatriculării la Oficiul Registrului Comerțului la unitatea ANAF de care aparțineți cu sediul prin depunerea declarației 700.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa-mi dati si mie raspunsuri la urmatoarele: 1. De unde scot cazierul fiscal pentru asociat unic-administrator? 2. Ce declaratii(model) ... (vezi toată discuția)
O.m.f.p. nr. 2795/2011 privind stabilirea criteriilor pentru conditionarea inregistrarii in scopuri de tva  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 824 din data de 22 noiembrie 2011 a fost publicat Ordinul ministrului finantelor publice nr. 2795/2011 ... (vezi toată discuția)
Firma nou infiintate-acte inregistrare in scopuri de tva toanca toanca buna ziua, am infiintat o societate comerciala si doresc sa devin platitor de TVA. ce acte trebuie sa depun si unde? multumesc. (vezi toată discuția)