avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna dimineata. Sunt pensionar pentru limita de varsta ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna dimineata. Sunt pensionar pentru limita de varsta din anul ...

Buna dimineata.
Sunt pensionar pentru limita de varsta din anul 2010, cu o vechime (incluzand si perioadele asimilate) de 46 ani, 11 luni si 27 de zile. In decizia mea, spre deosebire de cei care au iesit la pensie in anul curent, la coeficientul de corectie este inscrisa cifra 0,00 si nu 1,41, ceea ce a condus la o pensie cu cca 1/3 mai mica comparativ cu un pensionar proaspat, care desi a avut salarii mult mai mici, are o pensie cu mult mai mare.
Va rog sa-mi spuneti ce as putea face pentru indreptarea situatiei anormale. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 08:56, 1 Septembrie 2023
Asta este legislatia.
Nu mai puteti face nimic si nu mai aveti timpul necesar.
Din acest motiv se asteapta ca noua formula de calcul sa elimine toate aceste inechitati unde va incadtrati si d-voastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aproape aceeași vechime, pentru cei ieșiți la pensie în 2005 pensii militare mai mari decât cei ieșiți la pensie în 2008 unvisator unvisator De ce un polițist de la DNA ieșit la pensie in 2005 cu vechime chiar mai mică decât cel ieșit la pensie in 2008 are o pensie mult mai mare. Alegerea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. daca ma poate ajuta cineva referitor la recalcularea ... iconita iconita Buna ziua. Daca ma poate ajuta cineva referitor la recalcularea pensiei. Cum trebuie sa procedez? Sunt pensionara din 2006 si am o pensie de 1638 lei ca si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am iesit la pensie in 2014. si am avut indicele de ... Mihai53 Mihai53 INDICELE DE CORECTIE PENSIE :INFLUENTA Buna ziua, Am iesit la pensie in 2014. Si am avut indicele de corectie 1.07. Ne-a bombardat cu faptul ca se vor ... (vezi toată discuția)