avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In urma cu o luna am cumparat o garsoniera in IASI si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In urma cu o luna am cumparat o garsoniera in IASI si dupa ce ...

In urma cu o luna am cumparat o garsoniera in IASI si dupa ce m-am mutat am observat ca sunt probleme cu alimentarea cu apa ppotabila. Nu am apa de loc ziua, doar noaptea 2-4 ore. Inainte de semnarea contractului de vanzare-cumparare , vanzatorul nu mi-a spus nimic despre problema, chiar daca stia din informarea trimisa acociatie de proprietari de catre Apavital ca problema este una tehnica care persista de 2 ani. Mentionez ca atunci cand am vizitat garsoniera pt. cumparare...intamplator..curgea apa ...si nu mi-am imaginat sa fie o problema cu asta. Vecinii spun ca dezvoltatorul nu a respectat avizul de racordare la retea si sunt perioade cand nu curge de loc apa. Cum pot sa reziliez contractul de vanzare-cumparare pentru vicii ascunse de vanzator. ??....sau dau in judecata dezvoltatorul pentru inselatorie??
Ultima modificare: Vineri, 1 Septembrie 2023
amelia0701, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:25, 1 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, rezolutiunea contractului o puteti obtine fie pe cale amiabila, daca vanzatorul este de acord (presupun ca nu este cazul) sau prin instanta. In cadrul procesului , se va analiza daca viciul care va motiveaza cererea dvs. este aparent sau ascuns, circumstanta de care va depinde solutionarea dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vicii ascunse imobil. cum pot obliga fostul proprietar să le remedieze? Ani cosma Ani cosma Buna seara! Am cumparat in martie o casa. Proprietarul s-a angajat ca pana la 23 aprilie imi preda casa imprejmuita, racordata la utilitati si fara vicii ... (vezi toată discuția)
Intrebare promisiune bilaterala vanzare- cumparare Constantin2017 Constantin2017 Buna ziua.Va deranjez pe dvs,cu o intrevbare.In urma cu 4 luni de zile am facut ,o promisiune bilaterala vanzare-cumparare,pentru o garsoniera intr-un complex ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! dupa incheierea contractului de vanzare cumparare ... absalom34 absalom34 Buna ziua! Dupa incheierea contractului de vanzare cumparare a unui apartament (cu achitarea sumei) am constatat existenta unei tevi de apa sparte. Intra in ... (vezi toată discuția)