avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Când se face ordinul de deplasare?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Când se face ordinul de deplasare?

Buna ziua!

In cadrul unui SRL administratorul (angajat cu CIM) va pleca in deplasare in Franta intre 8-15 octombrie. Biletul de avion si cazarea au fost platite in August (saptamana trecuta), direct din SRL iar conform deciziei de deplasare, administratorul va primi si o diurna zilnica de 87.5E/zi. Ea va fi platita undeva la inceputul lunii octombrie.

Cand trebuie intocmit ordinul de deplasare?
Diurna se trece pe lista de cheltuieli din ordinul de deplasare?

Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 1 Septembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:34, 1 Septembrie 2023
Inainte de plecare .. da , diurna se trece pe lista cheltuielilor de deplasare.
A ok, deci deplasarea poate fi intre 8-10 octombrie, decizia sa fie facuta pe de ex. 25 august iar ordinul de deplasare pe 1 octombrie.

Credeam ca ordiniul si decizia trebuie sa fie facute cu aceeasi data, iar platile pt cazare si avion musai dupa data lor. Inteleg ca nu e problema dpdv. al datelor, nu?
Nu este problema d.p.d.v. al datelor.
Ultima modificare: Vineri, 1 Septembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deplasare externa ContSters68776 ContSters68776 buna! Va deranjez si eu cu o intrebare :( ....in cazul in care administratorul face o deplasare externa, insa nu pune la dispozitia contabilului decat un ... (vezi toată discuția)
Diurna neplatita hyde hyde Am lucrat la o firma aproape 14 luni si in timpul asta am facut 5 drumuri in asia si o deplasare de 1 saptamana in germania. In asia am mers cu administratorul ... (vezi toată discuția)
Decont de cheltuieli extern contacafe contacafe Buna ziua! In urma unei deplasari externe am intampinat urmatoarele situatii si nu stiu cum ar fi corect sa procedez: -au plecat in deplasare doi angajati cu ... (vezi toată discuția)