avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecinul meu are construcțiile pe 2 laturi amplasate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecinul meu are construcțiile pe 2 laturi amplasate pe limita ...

Vecinul meu are construcțiile pe 2 laturi amplasate pe limita de proprietate cu mine acum a mai ridicat in nivel având autorizație doar pentru schimbarea învelitorii. Am fost la primărie și nu sa rezolvat nimic . Va rog să-mi spuneți ce as putea face.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:56, 2 Septembrie 2023
Depuneti sesizare scrisa la primarie, cu nr. de inregistrare/ data si invocati OG nr. 27/ 2002 privind petitiile, cereti raspuns scris cu masurile dispuse si actiunile intreprinse. Daca nu primiti raspuns scris de la primarie, in termen de 30 de zile de la inegistrarea sesizarii dvs., puteti deschide actiune in contencios administrativ impotriva primariei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua . de câțiva ani sunt terorizat de zgomotele produse ... Constantin.M Constantin.M Buna ziua . De câțiva ani sunt terorizat de zgomotele produse pe un teren sintetic construit de un vecin vizazi de casa in care locuiesc , distanta dintre ... (vezi toată discuția)
Un vecin construieste un etaj intreg lipit de casa mea fara acordul ... Alex.george90 Alex.george90 Un vecin construieste un etaj intreg lipit de casa mea fara acordul meu sau autorizatie de constructie. Am notificat ISC si primaria, dar din pacate nu am ... (vezi toată discuția)
Ridicarea unei schele fara autorizatie ion.u ion.u Buna ziua, Tatal meu are locuinta intr-o localitate resedinta de judet, casa la curte. Pe terenul vecin, viran pana in prezent, proprietarul a ridicat o ... (vezi toată discuția)