avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Problema este un copil rapit pe teritoriul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Problema este un copil rapit pe teritoriul Marii Britanii ...

Buna ziua. Problema este un copil rapit pe teritoriul marii britanii de catre un cetatean libanez. Sa deschis Haga in uk acum asteptam decizia. Intrebarea mea este in cazul in care se cere inapoierea copilului pe teriroriul Romaniei, exista o modalitate de a intra respectivul pe teritoriul Romaniei fara viza pentru inapoiere? Se poate calatorii strict pe baza deciziei judecatoresti? Sau este o alta optiune de a aplica pentru o viza in regim de urgenta?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Milena Milena , utilizator 13:12, 2 Septembrie 2023
Soluții juridice se pot găsi.
Câștigați mai întâi procesul.

București 2023
Am castigat. Ieri am primit decizia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie minor cu cetatenie britanica GAndre GAndre Buna seara. Am nevoie de urmatoarele informatii: Daca o familie-cetateni roamani, ce locuieste in Marea Britanie si copilul lor ce doar s-a nascut pe ... (vezi toată discuția)
Daca un parinte, cetatean tara terta (nesemnatare conv de la ... inam_ro inam_ro Daca un parinte, cetatean tara terta (nesemnatare Conv de la Haga) este acuzat in Romania de rapire internationala a copilului si ulterior calatoreste cu ... (vezi toată discuția)
Interidictie de intrare in tara crialex crialex Buna ziua si bine v-am gasit. Nu stiu daca am postat unde trebuia...daca am gresit va rog sa ma iertati. Ma numesc Alexandra Ilie si sunt di ... (vezi toată discuția)