avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Salutare grup. Am și eu nevoie de câteva ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Salutare grup. Am și eu nevoie de câteva îndrumări. Mi a ...

Salutare grup. Am și eu nevoie de câteva îndrumări.
Mi a sărit distribuția în Slovenia, am fost la un Service care practic m a luat de pe banda de urgenta la 5 minute după ce s a rupt cureaua. Era vorba prima data ca costa reparația 700 euro iar la o zii distanță (am stat la hotel 5 persoane cu promisiunea ca repara mașina într o zii și defapt m au lăsat sa aștept de la 11 30 pana la 17 30 ca apoi sa zică ca e târziu sa mai găsească piesele și am rămas peste noapte în oraș ) după ce am ajuns la ei, mă pomenesc cu factura de 1600 euro. Scandal și țipete iar politia este cu ei pe mână. Am luat mașina stricata, merge în 3, trepideaza la turații după 1500 turații, am mers 950 km cu 90 la oră în treapta 6 și pierde motorina pe la injector de inundă motorul plus ca bat tachetii cum n am auzit la o mașină în viata mea și mi au strâmbat capota.
Ce este de făcut un cazul ăsta? Pot face ceva? Orice părere este bine venită.
O sa pun aici link cu service ul sa vedeți sute de oameni care și au luat țeapă, la fel ca mine.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:59, 10 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Singura varianta este sa va adresați unui av sloven fie pt o plângere penala pt înșelăciune fie pt un proces civil .Nu va poate ajuta decât un avocat care profesează în tara respectiva.Procesele în general sunt costisitoare,nu aveți cum sa controlați ce se întâmplă etc..Altceva ce sa faceți sa va apucați de petiții către instituțiile din Slovenia,sa traduceți documente etc..
Aveți vreun coleg în Slovenia?
Care considerați ca ar fii șansele de câștig și dacă se justifică totul?
Multumesc anticipat..

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Singura varianta este sa va adresați unui av sloven fie pt o plângere penala pt înșelăciune fie pt un proces civil .Nu va poate ajuta decât un avocat care profesează în tara respectiva.Procesele în general sunt costisitoare,nu aveți cum sa controlați ce se întâmplă etc..Altceva ce sa faceți sa va apucați de petiții către instituțiile din Slovenia,sa traduceți documente etc..

Din pacate nu cunosc.Din punctul meu de vedere șansele par mici dar fără sa discutați cu cineva care cunoaște legislația respectiva e greu de spus..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teapa cu o masina de 16000 euro excelenta32 excelenta32 buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un sfat : am cumparat o masina in valoare de 16000 euro de la o persoana fizica dintr-un oras mai indepartat fata de cel in ... (vezi toată discuția)
Plangere penala inselaciune auto Saimir Saimir Buna ziua, Am cumparat in urma cu o saptamana [editat]un autoturism, la care mi s-a spus din partea vanzatorului ca masina nu are probleme tehnice, sau ... (vezi toată discuția)
Fraude pe net deepspirit deepspirit Buna seara!In urma cu cateva zile mi-am dorit sa cumpar o masina.Am cautat pe site-ul autovit.ro si gasisem una .Am incercat sa sunt la numarul de contact care ... (vezi toată discuția)