avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imputernicit pentru succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imputernicit pentru succesiune

Buna ziua,
In cazul unei succesiuni dezbatute la notar, copiii defunctului, singurii mostenitori, in prezent cu domiciliul in strainatate, pot imputernici una si aceeasi persoana, domiciliata in tara, ca sa ii reprezinte in cadrul succesiunii?
Si daca da, poate imputernicitul sa vanda masina defunctului, sau sa transfere bani din contul defunctului daca aceste bunuri au facut obiectul masei succesorale?

Multumesc,
Cu respect,
Ultima modificare: Vineri, 1 Septembrie 2023
Dumitru Josan, utilizator

Alte discuții în legătură

Succesiune 3my 3my buna ziua. am o problema : tatal meu a murit acum 2 ani si ceva. mai am o sora , iar mama acum traieste cu alt barbat . noi, copii suntem plecati in ... (vezi toată discuția)
Mostenire andreeaapostol andreeaapostol Buna ziua, As avea o intrebare(sau chiar mai multe) in ceea ce priveste dezbaterea unei succesiuni dupa mama mea . Eu locuiesc in strainatate si nu am foarte ... (vezi toată discuția)
Procedura succesiune Lily2012 Lily2012 Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cu privire la procedura succesiunii de urmat in cazul in care ambii parinti au decedat, primul in 2008, iar al doilea in ... (vezi toată discuția)