avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... BUNA ZIUA Am cumparat un autoturism dacia spring iar ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

BUNA ZIUA Am cumparat un autoturism dacia spring iar la un an ...

BUNA ZIUA
Am cumparat un autoturism dacia spring iar la un an si 4 luni sa stricat. Acum e la reparat pe garantie de 4 luni si inca nu e gata.Am solicitat inlocuirea lui dar nu am primit raspuns.. Care este termenul maxim cat poate sta la reparat avand in vedere ca garantia e de 3 ani?
Cel mai recent răspuns: Cusin , utilizator 09:49, 6 Septembrie 2023
Termenul de executie reparatie este conditionat de piesa/subansamblul de inlocuit daca se afla pe stoc sau daca este necesar ca service-ul sa realizeze comanda/ demers catre producator sau comerciant intern/extern
si totusi nu exista nici un termen de reparatie? de ex daca spun ca piesa nu e disponilila un an eu nu pot face nimica?

ynocentta a scris:

Termenul de executie reparatie este conditionat de piesa/subansamblul de inlocuit daca se afla pe stoc sau daca este necesar ca service-ul sa realizeze comanda/ demers catre producator sau comerciant intern/extern

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timp reparatie produs in garantie unmaked unmaked Am cumparat o placa video de pe un site. Aceasta placa s-a stricat in 6 luni. Am trimis placa in garantie pe 18 iulie. N am primit niciun status daca a fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua sunt posesorul unui autoturism dacia logan iii nou ... dandingiurgiu dandingiurgiu Buna ziua Sunt posesorul unui autoturism Dacia Logan III nou cumparat in martie 2021. Dealungul timpului in acesti 2 ani am avut si unele probleme care ... (vezi toată discuția)
Bună seara, săptămâna trecută am trimis la depanero un laptop ... Bulents Bulents Bună seara, săptămâna trecută am trimis la depanero un laptop care ,,bâzâia.,, si se încălzea, pe 13 iunie a ajuns în service laptopul, pe 16 iunie ... (vezi toată discuția)