avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Timp reparatie produs in garantie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Timp reparatie produs in garantie

Am cumparat o placa video de pe un site. Aceasta placa s-a stricat in 6 luni. Am trimis placa in garantie pe 18 iulie. N am primit niciun status daca a fost primita placa sau ceva decat dupa ce am trimis eu un email.
Pe 25 iulie am primit un email in care mi s-a spus ca a sosit placa la ei si a fost trimisa mai departe in service pentru verificare.
Placa a fost cumparata pe firma, nu persoana fizica.

Legal, in cat timp sunt obligati sa faca reparatia? Au trecut aproximativ 30 zile lucratoare si eu inca nu am un termen cand o sa primesc placa inapoi. Ce pot face mai departe?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:20, 5 Septembrie 2023
Termenul de executie reparatie este conditionat de mai multi factori-daca exista piesa/subansamblul pe stoc,daca este necesara demararea procedurii de comanda piesa la producator/comerciant si de alti factori independenti de vointa partilor
Initial contactati oficial service-ul
Daca nu se solutioneaza sesizati oficial protectia consumatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am cumparat un autoturism dacia spring iar la un an ... Cusin Cusin BUNA ZIUA Am cumparat un autoturism dacia spring iar la un an si 4 luni sa stricat. Acum e la reparat pe garantie de 4 luni si inca nu e gata.Am solicitat ... (vezi toată discuția)
Bună seara, săptămâna trecută am trimis la depanero un laptop ... Bulents Bulents Bună seara, săptămâna trecută am trimis la depanero un laptop care ,,bâzâia.,, si se încălzea, pe 13 iunie a ajuns în service laptopul, pe 16 iunie ... (vezi toată discuția)
Service, garantie produs maresaldeflota maresaldeflota Buna ziua am achizitionat un robot de bucatarie Gorenje ,care a avut de la inceput probleme la vasul care storcea fructele, mai exact la partea care invarte ... (vezi toată discuția)