avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am cumpărat o casă bătrânească la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am cumpărat o casă bătrânească la țară pe ...

Bună ziua! Am cumpărat o casă bătrânească la țară pe care doresc să o renovez. Cum meseriași de cuvânt e greu să găsești azi mai ales la țară, am hotărât să apelez la serviciile unei antreprize de construcții care are toată capacitatea logistică pentru a executa lucrarea fără implicarea mea personală. Urmează să discutăm proiectul, etapele lucrării, suma de plată și clauzele contractului, numai că nu am făcut niciodată lucrul acesta și nu sunt expert în lucrări de construcții. Sunt ca un orb la negocieri. Cineva mi-a sugerat să apelez la un avocat expert în construcții, care să redacteze clauzele contractului, pentru a nu risca să fiu înșelat de constructor. Învățați-mă cum să procedez corect. Vă mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 1 Septembrie 2023
Tino Vasco, utilizator

Alte discuții în legătură

Actiune in instanta constructor asfalttango asfalttango Buna ziua, Ca si persoana fizica am facut un contract tip, descarcat de pe net, privind activitatea de prestari servicii cu constructor persoana fizica. Am ... (vezi toată discuția)
Contract cu firma de constructii andrei2005 andrei2005 Firma noastra doreste sa execute o mansardare la un imobil. Am gasit o firma de constructii care sa execute lucrarea (exista planuri, autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Escrocherie flori2009 flori2009 Buna ziua! Am facut o intelegere verbala cu cineva conform careia trebuia sa-mi execute o lucrare la mansarda casei. Mi-a semnat doar o hartie pentru suma pe ... (vezi toată discuția)