avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, Doresc sa ma transfer pe un alt post in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, Doresc sa ma transfer pe un alt post in cadrul aceleiasi ...

Buna seara,
Doresc sa ma transfer pe un alt post in cadrul aceleiasi companii . Mentionez ca am contract pe perioada nedeterminata. Am inteles ca mai nou compania face un nou contract cu perioada de proba de 90 zile, ca si cum ai veni din extern. Este legal sa te oblige compania sa semnezi un nou contract de munca cu perioada de proba desi am contract pe perioada nedeterminata?Adica esteun fel de transfer pe alt post dar cu un nou contract de munca. Exista un articol in codul muncii care prevede acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:23, 2 Septembrie 2023
Transferul opereaza intre doi angajatori .. ce doriti dvs se numeste schimbarea loului de munca .

Salariatul poate fi supus la o noua perioada de proba in situatia in care acesta debuteaza la acelasi angajator intr-o noua functie sau profesie ori urmeaza sa presteze activitatea intr-un loc de munca cu conditii grele, vatamatoare sau periculoase.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de proba În cazul transferului în cadrul aceleiași ... Dan1963 Dan1963 Perioada de proba În cazul transferului în cadrul aceleiași companii, la cerere, dacă se schimba doar locul de munca ( i n cazul meu, magazinul) mai ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba in cazul trecerii la contract pe perioada nedeterminata cristinaj cristinaj Daca am un contract pe perioada determinata de 1 luna si doresc prelungirea acestuia pe perioada nedeterminata, care este perioada maxima de proba pe care o ... (vezi toată discuția)
Lucrez intr-o continua perioada de proba Alexandrina  Iacob Alexandrina Iacob Buna ziua , Am si eu o nelamurire , cu privire la contractul de munca .M-am angajat la o firma cu contract de munca pe perioada nedeterminata si perioada de ... (vezi toată discuția)