avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Perioada de proba in cazul trecerii la contract pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Perioada de proba in cazul trecerii la contract pe perioada nedeterminata

Daca am un contract pe perioada determinata de 1 luna si doresc prelungirea acestuia pe perioada nedeterminata, care este perioada maxima de proba pe care o pot acorda? Se prelungeste si aceasta pana la 90 de zile?
Cel mai recent răspuns: cristinaj , utilizator 11:09, 16 Octombrie 2018
Salariatul poate fi supus la o noua perioada de proba in situatia in care acesta debuteaza la acelasi angajator intr-o noua functie sau profesie ori urmeaza sa presteze activitatea intr-un loc de munca cu conditii grele, vatamatoare sau periculoase. (art.32 alin.2 C.mun.)

Prin urmare, modificarea duratei c.i.m. nu implica si stabilirea unei noi perioade de proba.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de proba adrianseres adrianseres Buna ziua, Dorescsa stiu care este perioada de proba dupa noul cod al muncii, si daca perioada de proba se poate prelungi cu inca o \"perioada de ... (vezi toată discuția)
Prelungirea perioadei de proba andreeagp andreeagp Stiu ca perioada de proba este de maxim 90/120 zile insa as vrea sa stiu daca aceasta perioada se poate prelungi si in ce conditii. Este posibila semnarea ... (vezi toată discuția)
Contract de munca 404ely 404ely Buna seara ,exista o situatie Un angajat a semnat acum 6 ani un contract de munca pe o perioada nedeterminata ,iar angajatorul a venit cu un act aditional ... (vezi toată discuția)