avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Numar Maxim Contracte Inchiriere Persoana Fizica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Numar Maxim Contracte Inchiriere Persoana Fizica

Buna ziua,

Am 4 contracte de inchiriere inregistrate la ANAF si urmeaza sa-l inregistrez pe al 5-lea. Voiam sa daca exista un numar maxim de apartamente pe care le pot inchiria ca si persoana fizica (propietate personala). Am inteles ca numarul maxim ar fi 5 (inclusiv) dar dupa 5 nu am inteles ce ar trebui facut. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:19, 3 Septembrie 2023
Nu exista un numar maxim .

Impozitarea veniturilor din chirii. Ce se intampla daca se depaseste numarul de 5 contracte?
[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract chirie anaf theogrigore theogrigore Daca am inchiriat un apartment ca si proprietar, cum trebuie sa procedez pentru inregistrarea contractului la ANAF? Se poate realiza aceasta procedura si ... (vezi toată discuția)
Închiriere imobil MihaiGherasim MihaiGherasim Bună ziua, tuturor! Soția mea a făcut un contract de vânzare-cumpărare cu părinții ei pentru o garsonieră. La momentul respectiv eram deja ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere , locator-persoana juridica, locatar-persoana fizica hambra hambra O persoana juridica poate inchiria un imobil unei persoane fizice? Daca da, ce fel de contract este valabil si unde trebuie inregistrat? cu multumiri. (vezi toată discuția)