avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Sunt vaduva cu un copil de 15 ani. Daca ma ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Sunt vaduva cu un copil de 15 ani. Daca ma recasatoresc ...

Buna ziua. Sunt vaduva cu un copil de 15 ani. Daca ma recasatoresc coplilul O sa mai primeasca pensia de orrán? Mentionezi CA copilul umbla lá scoala,fára absente sí primeste bursa de orfani. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:42, 3 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va beneficia in continuare de pensie de urmas.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil orfan de tata ionica3727 ionica3727 Buna seara, imi cer scuze pentru eventualul deranj dar am nevoie de ajutorul d-voastra intr-o situatie mai delicata. Acum 2 ani, cu o saptamana inainte de a ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas aranka10a@yahoo.com aranka10a@yahoo.com Buna dimineata. Sunt f multumita de raspunsurile care mi-au fost date aici, de aceea mai am o intrebare legatata de pensia de urmas. Sunt vaduva de 11 ani, ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas copil lili olarescu lili olarescu Buna ziua! Am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Am un nepotel de 9 ani si jumatate, i-a decedat tatal saptamana trecuta, tatal lui lucra in Cooperatie era ... (vezi toată discuția)