avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... montaj camera video la garaj
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

montaj camera video la garaj

Buna ziua!
Detin un garaj la marginea orasului, undeva la intersectia a doua strazi, terenul de sub el este concesionat de la Primarie, platesc chirie anual. Il am de aproximativ 30 de ani, in cursul anilor mi-a fost spart o singura data si partial distrus de camioane de 3 ori (nu au luat curba in larg si au acrosat acoperisul si peretii pe colt). Bineinteles, politia nu a gasit niciodata vinovatul. Undeva in fata lui dar in lateral la aproximativ 10-13m, este un stalp pe care se afla 3 contoare electrice, inclusiv cel de la garajul meu. Am voie sa montez o camera video de supraveghere pe acel stalp, indreptata spre usa garajului si care sa inregistreze toata miscarea care este in fata usii? O pot alimenta din bransamentul meu iar inregistrarile sa le depozitez in garaj, pe un echipament dedicat. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:23, 5 Septembrie 2023
Pentru montarea camerei de supraveghere pe salp aveti nevoie de acordul proprietarului stalpului, in scris.
instalatia trebuie montata si exploatata de o firma autorizata de politie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare neregulamentara (aproape de curba) - culpa comuna aleahimi aleahimi S-a intamplat duminica accidentul 21.07.2013. Un autovehicul a intrat in mine si a lasat bilet in geam \\\\\\"scuze ti-am avariat masina\\\\\\" si un nr de ... (vezi toată discuția)
Lovit din spate si gasit vinovat de producerea accidentului. happyface happyface Cu 2 luni in urma am fost implicat intr-un bizar accident rutier fiind lovit din spate .In momentul impactului ma aflam pe acelasi sens de mers cu cel care m-a ... (vezi toată discuția)
Info legislatie cale de accces garaj smiler8 smiler8 Buna ziua, doresc sa aflu urmatoarele informatii: Detin un garaj cu CF, act de proprietare intr-o zona cu mai multe garaje, Garajul fiind pozitionat ... (vezi toată discuția)