avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua !Daca îmi desfășor activitatea ca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua !Daca îmi desfășor activitatea ca inginer intr-o ...

Bună ziua !Daca îmi desfășor activitatea ca inginer intr-o universitate si am un doctorat in domeniu, deși nu predau cursuri si nu ocup un post de asistent universitar , pot primi spor de doctorat ? Mulțumesc frumos pentru răspuns si amabilitate !
Cel mai recent răspuns: ovidiustoicoiu , utilizator 14:06, 4 Septembrie 2023
Mulțumesc frumos ,sărut mâna !
Mulțumesc frumos ,sărut mâna !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă optez pt indemnizația doctorat pierd gradul i? andamanea andamanea Bună ziua! Sunt doctor în filologie din 2012. În 2013 am echivalat doctoratul cu gradul I, având deja gradul II. Puteți sa mi spuneți dacă după noua ... (vezi toată discuția)
Acordare spor doctorat se poate acorda spor de doctorat unei ... veronicam veronicam Acordare spor doctorat Se poate acorda spor de doctorat unei persoane care a obținut titlu de doctor in Decembrie 2021,dacă da, care este ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie doctorand ionescunicul ionescunicul Buna ziua As dori sa stiu daca un medic care primeste indemnizatie de doctorand lunar (50 % din salariul minim )pentru un contract de munca de 8 0re,poate ... (vezi toată discuția)