avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă unul din colegii vrea să îmi facă referat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă unul din colegii vrea să îmi facă referat scris la Director ...

Dacă unul din colegii vrea să îmi facă referat scris la Director și să pună pe alții colegii sa semnez că nu corespund in echipa să mă de-a afara în situația asta ce pot face trebuie să mă.cheme.Directorul sa discute cu mine sau se face o cercetare disciplinara.
Dacă șefii de compartiment nu fac scris și semnează unii colegii atunci e nulă cererea de concediere.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:14, 5 Septembrie 2023
Nu e nula cererea ..daca colegioi dvs sesizeaza cionducerea, aceasta are posibilitatea sa verifice ce s-a sesizat ..in urma verificarilro , se va decide situatia dvs.
Eu am dreptul în scris să explic situația în fața referatului să mă apăr exista o procedura a legii în fara referatului.

Ultima modificare: Luni, 4 Septembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Se va face o evaluare a rezultatelor muncii dumneavoastră înaintea concedierii pe motivul că nu corespundeti profesional.
Posibil ca șefii de departamente sa facă parte din comisia de evaluare.
Aici vă puteți apara și explica situația.
Ați simțit ceva în atmosfera de lucru?
Colegii sunt nemulțumiți de activitatea dumneavoastră în cadrul echipei în care lucrați?
Ultima modificare: Luni, 4 Septembrie 2023
mitabiciclista, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Angajatorul poate dispune concedierea in cazul in care salariatul nu corespunde profesional locului de munca in care este incadrat.

Procedura in cazul concedierii pentru n necorespundere profesionala nu implica audierea salariatului.

Concedierea salariatului poate fi dispusa numai dupa evaluarea prealabila a salariatului, conform procedurii de evaluare stabilite prin contractul colectiv de munca aplicabil sau, in lipsa acestuia, prin regulamentul intern.
In fiecare an angajatorul ne face fisa de evaluare e o rubrică dacă avem ceva de obiectat dacă nu avem nu scriem,semnam suntem de acord cu evaluarea.
Că sa te de-a afara îți dă decizia de concedierea cînd ești la munca nu corespunzi locului fără cercetare disciplinara.

Cornel Vasile a scris:

Angajatorul poate dispune concedierea in cazul in care salariatul nu corespunde profesional locului de munca in care este incadrat.

Procedura in cazul concedierii pentru n necorespundere profesionala nu implica audierea salariatului.

Concedierea salariatului poate fi dispusa numai dupa evaluarea prealabila a salariatului, conform procedurii de evaluare stabilite prin contractul colectiv de munca aplicabil sau, in lipsa acestuia, prin regulamentul intern.

Alte discuții în legătură

Notificare de concediere storobanel storobanel Bună ziua! Vă voi povesti ce mi s-a întâmplat săptămâna aceasta şi vă rog să-mi spuneti dacă eu am probleme atât de grave încât să trec printr-o ... (vezi toată discuția)
Proceduri urmate de un referat ce pași trebuie să urneze angajatorul ... Hobitzi Hobitzi Proceduri urmate de un referat Ce pași trebuie să urneze angajatorul în cazul unui referat depus de un șef de secție, în cazul în care problemele ... (vezi toată discuția)
Decizie inteleapta Doina Elena Doina Elena Va rog sa ma consiliati in vederea luarii unei decizii intelepte. Situatia in fapt este urmatoarea: un agent de paza a demonstrat neglijenta in serviciu. ... (vezi toată discuția)