avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proces civil - pentru dezvaluirea datelor personale de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proces civil - pentru dezvaluirea datelor personale de catre ...

Proces civil - pentru dezvaluirea datelor personale de catre politisti, ce institutie sau entitate trebuie actionata in judecata? Dar pentru faptele unor magistrati care nu au cercetat fapta (divulgare secret profesional)?

Alte discuții în legătură

Ce lege apara pacientul pt a nu-i fi divulgate si facute publice diagnosticele? reluda reluda Buna ziua, sunt o persoana caruia i-au fost divulgate de catre o terta persoana diagnosticele din dosarul medical pt pensionare , mentionez ca aceste date ... (vezi toată discuția)
Publicarea corespondentei electronice ana.mirea ana.mirea Este legala publicarea, pe un ziar online, a unui e-mail trimis catre redactorul respectivului ziar, in conditiile in care a fost specificat in continutul ... (vezi toată discuția)
Am sesizat o instituție publica, despre un caz social, care ... Ivan Vintilica Ivan Vintilica Am sesizat o instituție publica, despre un caz social, care mie mi s-a părut că nu este în regulă și reprezentanții instituției respective au procedat ... (vezi toată discuția)