Firma deschisă in România cu lucrări in Germania sau Europa .
Buna ziua , mă bucur sa pot participa și afla lucruri noi din conversațiile de pe site .
Am o întrebare :
* O firma înregistrată in România ,cu personal roman poate activa in Germania? Dacă da, ce presupune acest proces .
Vreau sa precizez ca nu duc muncitori fraudulos acolo . Mai întâi cei angajați sunt cei din familie , soț , fii mei si nepot . Toți Calificați si cu ani vechime .
Mulțumesc si aștept doar răspunsuri pertinente .
Detasarea presupune schimbarea locului de munca la alt angajator, iar din cate am inteles, in cazul acesta, firma din Romania desfasoara activitatea in Germania, are lucrari, asa ca se pune problema doar de delegare - desfasurarea activitatii inafara locului de munca. Sigur ca se pot gasi solutii si pentru detasare, daca din punct de vedere fiscal i-ar fi mai convenabil, dar asta depinde de mai multi factori.
Poate trebuie clarificat mesajul atunci....eu am inteles ca firma e infiintata in Romania, are angajati si vrea sa desfasoare activitatea in Germania. Angajatii presteaza activitatea pentru firma din Romania, loc de munca fiind in Germania. Pentru detasare avem nevoie in discutie de inca o firma, care sa fie infiintata in Germania, situatie in care angajatii presteaza activitatea pentru firma germana, Dar eu inteleg sa doamna vrea sa ia lucrari in Germania, pentru firma din Romania. Sunt necesare clairifcari
Delegare/detasare
marieta69
Buna ziua.SRL ce desfasoara prestari servicii in Franta pe baza de contracte comerciale cu parteneri francezi,Trimitem salariati sa execute aceste lucrari. ... (vezi toată discuția)