avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună seara, Cu o întrebare deranjez. Am un credit ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună seara, Cu o întrebare deranjez. Am un credit neachitat, ...

Bună seara,
Cu o întrebare deranjez.
Am un credit neachitat, m-am interesat, iar dosarul a ajuns deja la bej, am sunat sa pot face ceva pe cale amiabila, creditorul nu vrea sa facă angajament de plata, iar bej a spus ca nu cu ei trebuie sa fac angajamentul de plata, și ca urmează sa emită încuviințare de executare.
Eu le-am cerut contul și am sa depun o suma, lunara, în acest fel mi se mai pune poprirea? În cât timp îmi pun poprire? avand in vedere ca dosarul este la dânșii din august.
Va mulțumesc mult pentru eventualele răspunsuri.
Ultima modificare: Luni, 4 Septembrie 2023
violeta1896, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 07:17, 8 Septembrie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, executorul are dreptate. Nu cu acesta trebuie sa incheiati un acord de plata ci cu creditorul. Nici acordul de plata, nici angajamentul si nici depunerea benevola a unei sume lunare in contul creantei, nu impiedica executarea silita. Deci inafara de o intelegere cu creditorul, orice ati face executarea silita continua.
Va mulțumesc frumos!
1 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la avocat urgent și poate scăpați de datorie.
Asa se face.

București 2023
Va mulțumesc frumos! Am sa merg sa discut cu un avocat.
Nu puteți scăpa de datorie dacă nu a intervenit prescripția, sau dacă a trecut termenul legal de 15 zile pentru depunerea contestației.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silită după 3 ani lorenamartin lorenamartin Bună ziua! Mă aflu într-o situație pe care nu știu cum s-o rezolv. În anul 2018 mi-am făcut un credit tip IFN, care nu a fost achitat, ultima plată ... (vezi toată discuția)
Executare silita ADRIANPopa1 ADRIANPopa1 am poprire pe salariu la 2 exc silite si am facut la una din ele angajament de plata.in acest moment eu am facut contestatie la executare.ce se intimpla?va rog ... (vezi toată discuția)
Executare silita? OnofrasRoxana OnofrasRoxana Buna ziua! De la inceput va spun ca nu ma pricep deloc la probleme juridice..Am facut un credit de consum in 2007 de 4000 ron pe 5 ani,am fost intrebata daca ... (vezi toată discuția)