avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Costul ochelarilor de vedere pentru angajatii care ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Costul ochelarilor de vedere pentru angajatii care lucreaza la ...

Costul ochelarilor de vedere pentru angajatii care lucreaza la un monitor, decontat de angajator conform conform HG nr. 1028/2006, trebuie sa se ia in considerare la calculul veniturilor neimpozabile cuprinse in plafonul de 33% din salariul de baza al angajatilor? De asemenea, acest cost cu ochelarii de vedere ar trebui inregistrat si adaugat in declaratia lunara D112?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:40, 5 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Costurile cu ochelarii de protectie trebuie prevazut in planul de cheltuieli anuale cu securitatea si sanatatea in munca fiind un echipament de protectie pentru lucratori. Aceste cheltuieli sunt deductibile fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare ochelari conform hg 1028/2006 marianadavid marianadavid Buna seara, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: o societate cu activitate de birou doreste sa deconteze angajatilor bani pentru acordarea de ... (vezi toată discuția)
Baza legala prin care angajatorul asigura consultatia si costul ochelarilor angajatilor care lucreaza la calculator ? dulci_amaruie dulci_amaruie as dori sa stiu baza legala prin care angajatorul asigura consultatia si costul ochelarilor angajatilor care lucreaza la calculator ? si daca legea prevede ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, se poate introduce în ccm decontarea ochelarilor ... dutun dutun Bună ziua, Se poate introduce în CCM decontarea ochelarilor de vedere, conform Directivei europene 90/270/CEE privind condițiile minime de securitate și ... (vezi toată discuția)