avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... De curând s a asfaltat în comuna, toate ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

De curând s a asfaltat în comuna, toate intersecțiile au fost ...

De curând s a asfaltat în comuna, toate intersecțiile au fost asfaltate, doar una nu, și e destul de mare... Este o lege care sa specifice clar ca trebuie asfaltate și intersecțiile, chiar dacă după nu se continua asfaltarea? Printr o poza s ar înțelege mai clar ceea ce întreb
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 22:28, 5 Septembrie 2023
Nu există o astfel de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situație teoretică lucian75 lucian75 Buna seara , Șofer profesionist am cazut într-o capcană la o întrebare legată de prioritatea de trecere intr-o intersecție.Nu pot insera poza dar citind ... (vezi toată discuția)
Constatare tamponare ușoară: polițistul a decis că de vină e șoferul autotrenului fără să accepte alte explicații sau declarațiile martorilor. cum credeți că ar trebui procedat? SilviuFrujina SilviuFrujina Se da urmatoarea problema. O intersectie semaforizata. Doua benzi pe sens, in apropierea intersectiei 3 benzi pe sens. Banda 1 mers inainte, banda 2 inainte ... (vezi toată discuția)
Accident în intersecție cu linie continuă: am virat doar după ce m-am asigurat, dar am fost lovit de o dubă venită din spate. este sau nu culpă comună? andras csilla andras csilla buna seara am o intrebare, am avut un accident in mai, la o intersectie, unde eu viram spre stanga. Am semnalizat din timp ce inseamna ca aproximativ de la o ... (vezi toată discuția)