avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! În urma decesului ambilor părinți, a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! În urma decesului ambilor părinți, a rămas ca ...

Buna ziua!
În urma decesului ambilor părinți, a rămas ca moștenire si un loc de veci. Specific faptul ca suntem 2 frați. Actele au fost făcute dar la eliberarea actului de Concesiune de la cimitir, nu apare decât numele unui frate.Nu ar trebui sa fie trecuți ambii frați?
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Teo On , utilizator 12:05, 6 Septembrie 2023
Trebuie sa vedeți mai intai cum apare în certificatul de mostenitor.
În certificatul de Moștenitor apar ambii frați, fiecare cu cota parte din moștenire, inclusiv locul de veci. Actul de Moștenitor a fost anexat la cererea de Concesiune.

george-neagu a scris:

Trebuie sa vedeți mai intai cum apare în certificatul de mostenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata taxei de concesionare loc de veci de catre toti mostenitorii CraciunFischer CraciunFischer Detin 1/5 dintr-un loc de veci in cimitirul Ghencea civil. Ceilalti mostenitori ai locului, respectiv fratii mei, sunt toti decedati. Sunt singura care a ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire tudosevictorel tudosevictorel Buna seara. As dori niste raspunsuri la urmatoarea situatie: Parintii mei care sant decedati au cumparat sau au primit (nu stiu exact) un loc de veci .Dupa ... (vezi toată discuția)
Succesiune loc de veci in concesiune maka67 maka67 Buna ziua, Am o intrebare, este vorba despre un loc de veci care este luat in concesiune de la cimitir, titularul a decedat, iar dupa deschiderea ... (vezi toată discuția)