avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dovada inlocuitoare a dreptului de a conduce
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dovada inlocuitoare a dreptului de a conduce

Buna ziua! Dovada inlocuitoare a permisului de conducere cu drept de circulatie 15 zile trebuie emisa intr un inscris obligatoriu sau se poate subintelege din procesul verbal? Tin sa mentionez ca in procesul verbal nu se mentioneaza expres eliberarea dovezii , ci doar se subintelege din data completarii procesului verbal (25.05.) si din data in care scrie in pv ca se va suspenda dreptul de a conduce (10.06) . Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 6 Septembrie 2023
CCbb, utilizator
Cel mai recent răspuns: CCbb , utilizator 15:40, 6 Septembrie 2023
trebuie un document separat
Trebuie si daca pv a venit prin posta dupa o luna ? Si nu a fost deloc oprit contravenientul in momentul in care a savarsit contraventia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez cu politia rutiera ??? mariusbratfalean mariusbratfalean Buna ziua, Am fost oprit de Politia Rutiera (doi politisti) si mi s-a retinut permisul pentru o presupusa neacordare de prioritate. Mi s-a intocmit proces ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere ranedo ranedo Buna ziua! Am fost amendat si mi sa suspendat permisul pentru 30 de zile!Pentru ca nu am vrut sa semnez PV si am primit o Dovada pe 15 zile.PV l-am primit ... (vezi toată discuția)
Retinere permis fara a elibera dovada de circulatie tomalenuta tomalenuta Azi am avut ghinionul de a-mi aparea un pieton in fata masinii pe trecerea de pietoni. Pe banda 1 era parcata o masina in fata unei treceri de pietoni (in ... (vezi toată discuția)