avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua ! Am cumparat un teren cu contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua ! Am cumparat un teren cu contract de vanzare cumparare ...

Bună ziua !
Am cumparat un teren cu contract de vanzare cumparare , la notariat. Acte în regulă. Totul ok .
Problema este ca de opt luni de zile , notarul , nu-mi eliberează intabularea proprietății. Bănuiala mea : ori n-o are , ori a pierdut-o , ori n-a depus actele pentru ea.
Ce pot face în cazul acesta !?!?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 15:19, 6 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti merge si dvs personal cu actele, la Biroul de Carte Funciara, de care apartine imobilul si solicitati sa va dea o copie dupa incheiere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru pastrat de banca miha006 miha006 Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: Am cumparat un apartament cu credit ipotecar de la banca. Cand s-a facut incheierea de intabulare pe numele meu, ... (vezi toată discuția)
Incheierea de inscriere a dreptului de proprietate miruna 2009 miruna 2009 Daca poate si stie cineva sa ma ajute si pe mine,va rog. Sa va spun care este problema: eu doresc sa iau un credit pentru un apartament si problema este ca ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare teren, proprietari betivi notorii... Vlad N. Vlad N. Doresc sa cumpar un teren la tara, pentru constructia unei cabane. Mi s-a spus sa nu cumpar de la aceste persoane, pentru ca sunt betivi, si ar putea ataca pe ... (vezi toată discuția)