avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua in urma cu o luna am avut un accident cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua in urma cu o luna am avut un accident cu motocicleta ...

Buna ziua in urma cu o luna am avut un accident cu motocicleta și eram și în stare de ebrietate menționez că doar eu m-am accidentat mai menționez faptul că sunt recidivist și până în 2024 trebuia să stau cuminte și eu am produsaccidentul in luna August 2023
Cel mai recent răspuns: Azetel10 , utilizator 18:20, 7 Septembrie 2023
Ce imbibatie alcoolica ati avut? Sub 0,80 g/l sau mai mare?

CCbb a scris:

Ce imbibatie alcoolica ati avut? Sub 0,80 g/l sau mai mare?

Mai mare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, acum 2 luni de zile am mers cu masina în stare de ... Andrew15 Andrew15 Buna ziua ,acum 2 luni de zile am mers cu masina în stare de ebrietate,nu am avut RCA valabil la masina și din nefericire am întrat într o masina ... (vezi toată discuția)
Ce pedeapsa pot primi pentru 2,65 la mie alcoolemie la volan? fara antecedente. apostoldumitru apostoldumitru conducere in stare de ebrietate. alcoolemie 2,65 in sange .nu accident, nu antecedente penale, cooperant. (vezi toată discuția)
Nelamurire art 196 al 1 c.p. Motan29 Motan29 Buna seara. Vroiam sa intreb in legatura cu acest articol daca de exemplu un conducator auto aflat sub infl alcoolului respectiv 0.7 mg alcool in sange loveste ... (vezi toată discuția)