avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am următoarea situație: Proprietarul a adus o masina ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am următoarea situație: Proprietarul a adus o masina în tara, ...

Am următoarea situație:

Proprietarul a adus o masina în tara, a scos doua rânduri de numere roșii. Acum eu vreau sa o cumpăr.

El va merge cu mașina la RAR, apoi facem actele de vânzare.

Pot circula cu acea mașina pentru a o duce în localitatea unde va fi înmatriculată? ( adică acasă la mine) ?

Alte discuții în legătură

Achizitionare masina - procedura, taxe gabi.b gabi.b Vreau sa achizitionez o masina adusa din Italia, cu numere rosii de BH. Avand in vedere ca eu sunt din Prahova, deci distanta este de 600 km, as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Acte auto, masina neinmatriculata, legal fara rar. Georgiana 99 Georgiana 99 Buna ziua, urmeaza sa cumpar o masina inmatriculata in Spania, proprietarul fiind roman, masina circula in Romania cu numere de Spania, urmeaza sa merg sa ... (vezi toată discuția)
Fiscal - inscriere masina alei_alei alei_alei buna ziua,anul trecut pe 25 Noiembrie am cumparat un autoturism de la un cetatean din Baia Mare,ca sa venim cu ea in Ploiesti a trebuit sa scoata primul rand ... (vezi toată discuția)