avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua Locuiesc in Crevedia,Jud Dâmbovița, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua Locuiesc in Crevedia,Jud Dâmbovița, locuința a fost ...

Buna ziua
Locuiesc in Crevedia,Jud Dâmbovița, locuința a fost afectată de exploziile GPL ce au avut loc in data de 26.08.2023.
Am nevoie de un avocat pentru consultanta.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 21:04, 7 Septembrie 2023
Buna ziua, puteti alege un avocat dintre cei activi pe forum. Recomandarile nu sunt permise pe forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, se poate recomanda un expert evaluator bunuri mobile ... Mihaela .Vaida Mihaela .Vaida Bună ziua, Se poate recomanda un Expert evaluator bunuri mobile si imobile, autorizat ANEVAR dar și judiciar? (ideal ar fi sa fie si expert constructor ... (vezi toată discuția)
In anul 2021 am obținut un credit ipotecar la libra bank pentru ... Mihaela .Vaida Mihaela .Vaida In anul 2021 am obținut un credit ipotecar la Libra BANK pentru achiziționarea unei locuințe. Locuința achiziționată se află în localitatea Crevedia , ... (vezi toată discuția)
Reclamatie ghita florian ghita florian Buna ziua,am facut 3 reclamatii la primarie si nu mi s a raspuns la nici una,stiu ca pot sa dau primaria in judecata dar va intreb,pot cere daune morale?si ... (vezi toată discuția)