avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am niste probleme cu cativa colegi care nu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am niste probleme cu cativa colegi care nu fac diferenta, ...

Buna ziua. Am niste probleme cu cativa colegi care nu fac diferenta, sau poate eu nu fac diferenta, dintre detinator legal al terenului si proprietar. In speta mea am nevoie de stampila "detinatorului legal al terenului", Terenul este un drum national avand ca proprietar Drumurile Nationale sau drumul judetean avand ca proprietar Consilul Judetea dar el se afla in cadrul unei comune X. Mentionez ca investita ce se realizeaza are la baza acte administrative eliberate de primaria X. CIne pune stampila? Cine este din punct de vedere juridic detinatorul legal? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 12:01, 8 Septembrie 2023
Cel care are un act prin care i-a fost data folosinta bunului. Un contract de inchiriere, de comodat, de superficie, de servitute, de uz, de uzufruct etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servitute pentru superficie smeagull smeagull Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: pe terenul in proprietatea mea, se va ridica o constructie proprietatea altei persoane, ... (vezi toată discuția)
Accesiunea, superficia, uzufructul, uzul si abitatia, servitutile, fiducia shanna shanna Buna ziua! Sunt studenta la drept in anul al 2 lea si urmeaza sa sustin examenul la drept civil, dar din pacate nu am inteles mare lucru. domnul profesor ne-a ... (vezi toată discuția)
Cum pot contesta o notificare de neeligibilitate a unui proiect feadr pe motiv de lipsa a dreptului real principal? d_olaru d_olaru Anul trecut am depus un proiect pe masura 312 pentru construirea unui depozit de materiale de constructii in mediul rural. In acest sens, am incheiat un ... (vezi toată discuția)