avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, Sunt sunata de cateva zile de numere de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, Sunt sunata de cateva zile de numere de frauda, asta ...

Buna ziua,

Sunt sunata de cateva zile de numere de frauda, asta mi a confirmat cei de la telekom, si mi s a zis din partea telekom ca nu pot face nimica...le am cerut sa mi schimbe numarul asta pt.protectia clientului.....pt.asta mi s au cerut 22 euro...e legal? Ce pot face? Mi se pare cam mult intrucat si ei ar trebui sa si protejeze clientii dar nu cu astfel ce taxe
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 18:04, 8 Septembrie 2023
Fiecare companie de telefonie are propria politica.Daca va cer 22 de euro inseamna ca este legal.Daca nu vreti sa-i platiti pentru schimbarea numarului de telefon,blocati numerele care va suna abuziv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz telekom romania Catalin_Dutu Catalin_Dutu Buna seara, Am sa va dau copy-paste la plangerea ce vreau sa o depun la Telekom Romania. Dupa ce cititi, accept un sfat/parere asupra acestei spete - si ... (vezi toată discuția)
Sim blocat de telekom Cristian.bordei Cristian.bordei Buna seara. Menționez că foloseam sim-ul ca număr de contact al magazinului online. Cei de la Telekom mi-au blocat astăzi sim-ul pe care îl foloseam să ... (vezi toată discuția)
Cartela cu abonament mobil blocata LAURAMARIANA LAURAMARIANA Buna ziua.Mi-am facut in data de 13.08 .2014,un abonament de telefonie mobila la Digi,cu 5 euro nelimitat in orice.Am vorbit intr-o zi vreo 8 ore,dat tot in ... (vezi toată discuția)