avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Doresc sa închiriez un apartament
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Doresc sa închiriez un apartament

Bună ziua doresc sa închiriez un apartament și as dori ca proprietarul sa îmi facă un contract înregistrat la Anaf imi puteți spune va rog cât impozit se plătește si cum se plătește pe luna sau pe an?.Proprietarul ma întrebat cum doresc sa treacă pe contract suma minima sau suma totala de 1000lei ,am nevoie de acest contract pentru a beneficia de ajutoare sociale.Spunetimi va rog cum e mai bine sa procedez.Va mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 8 Septembrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament cu firma oana1999 oana1999 Buna ziua, As dori o parere in urmatoarea situatie: sunt proprietara unui apartament pe care doresc sa-l inchiriez. Am avut o oferta de la un cuplu carora ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa am in vedere pentru a inchiria legal un apartament? anamaria000 anamaria000 Doresc sa inchiriez pe airbnb.com un singur apartament si as dori sa stiu ce ar trebui sa fac ca sa fie totul legal. Trebuie sa am autorizatia ... (vezi toată discuția)
Impozit plătit de chiriaș Elena157 Elena157 Salut! A apărut recent trendul ăsta în imobiliare: proprietarul îi oferă contract chiriașului dacă acesta din urmă este de acord să plătească ... (vezi toată discuția)