avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Aveti idee daca in instanta de eliberare de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Aveti idee daca in instanta de eliberare de judecata ...

Buna ziua. Aveti idee daca in instanta de eliberare de judecata pot participa si eu? Fratele meu este incarcerat, curand v-a avea instanta la tribunal. Pot sa ma duc si eu in instanta sa asist?

Alte discuții în legătură

Tentativa de furt in franta ionuttir ionuttir sunt conducator auto si am fost cu un coleg in franta abii fiind soferi si am avut o tentativa de furt a unei biciclete, timp in care am fost retinuti de ... (vezi toată discuția)
Cheltuielile de judecata afecteaza la eliberarea conditionata ... Clătite americane 1 Clătite americane 1 Cheltuielile de judecata afecteaza la eliberarea conditionata in cazul in care nu le-ai platit integral? Stie cineva sigur? (vezi toată discuția)
Amânare eliberare condiționata 9 luni PaulRobert PaulRobert Buna seara, Fratele meu a fost condamnat la o pedeapsa de 3 ani și 4 luni pentru viol.Acesta a fost reținut in data de 23.08.2016. A savarasit fapta ... (vezi toată discuția)