Salut, am gasit o garsoniera de vanzare, cu 2 camere, cica,
A doua ''camera'' este...uscatoria, ulterior facandu-se o singura intrare comuna.
A fost zugravita scara si nu se mai cunoaste ''lucratura''.
Intrebarea mea este: daca exista vreo lege care da drept de proprietate, gen squatting, ca in alte tari? Si cati ani trebuie sa folosesti imobilul pana sa poti fi proprietarul lui.
Sau, daca merg si vorbesc cu vecinii de pe scara sa vina la notar, pot rezolva problema?
M-ar interesa sa o cumpar pt ca este la mare si pretul este ok, dar nu-s curios sa dau banii, ca dupa, sa se trezeasca vreun vecin caruia nu o sa-i placa fata mea, si sa faca reclamatie sa ma puna sa refac tot,
Precizez ca nu exista alta garsoniera pe palier perete-n perete cu uscatoria, si cica de vreo 20 de ani este ''lucrarea'', de care vecinii n-ar avea habar.
Multumesc anticipat
Iar peste vreo 10 ani, dacă nu vă tulbură posesia niciun vecin, dați în judecată asociația și toți proprietarii să se constate că ați dobândit proprietatea exclusivă a spălătoriei prin uzucapiune.
mitabiciclista a scris:
Dumneavoastră plătiți doar garsoniera,uscătoria o primiți bonus.
Dacă vă merge bine,dacă nu dați înapoi uscatoria și păstrați doar ce ați plătit:garsoniera.
Nu aveți nimic de pierdut,Merită încercat.