avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara minor

daca sunt necasatorita cu tatal copilului..copilul fiind recunoscut de el...dar el a plecat in alta tara si nu mai pot lua legatura cu el..cum il pot da in judecata pentru pensia de intretinere a minorului..daca nu ii stiu adresa?..va multumesc anticipat..
Cel mai recent răspuns: Ioan Vicol , Avocat 22:39, 28 Ianuarie 2010
Puteți cere instanței, în cadrul procesului, să solicite informații la serviciul evidentei populației pentru a afla unde se află tatăl copilului. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasirea domiciliului cu copilul minor icu 78 icu 78 buna ziua. locuiesc in concubinaj cu tatal baietelului nostru de 1 an. apartamentul in care locuim este al lui eu avand domiciliul din buletin la o allta ... (vezi toată discuția)
Ajutatima va rog seyde seyde sunt necasatoria amun copl minor locuiam impreuna cu tatal copilului acasa la mine, de 2 zile tatal copilului a plecat de acasa, el a recunoscut copilul, ce ... (vezi toată discuția)
Copil din afara casatoriei .. lore00 lore00 am si eu o problema, sunt necasatorita, si o sa am un copil curand , as dori sa stiu cum este mai bine sa fac legal ca acest copil sa ramana al meu , ? daca ... (vezi toată discuția)