avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua. Am o cauza civila finalizata in 20.03.2023 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua. Am o cauza civila finalizata in 20.03.2023 si nu s-a ...

Buna ziua. Am o cauza civila finalizata in 20.03.2023 si nu s-a redactat hotararea.Am depus Cerere privind tergiversarea cauzei la data de 31.08.2023 dar, nu am primit citatia nici dupa 12 zile . Instanta nu a inmanat cauza la Camera de Consiliu deoare nu apare nicio modificare la dosar .Legal ce mai pot face? Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 10 Septembrie 2023
comanescudumitru2014@gmail.com, utilizator
Nimic.Redactarea unei hotărâri a devenit o loterie care depinde de toanele unor judecători,volum și chef de munca etc.Cererile de urgentare sunt simple rugăminți procedura aleasa de dvs pare o soluție dar cât va dura e greu de zis.Pe lângă perioada vacantei de vara pana acum câteva zile a fost și un protest sl magistratilor(în fapt o adevărată greva),greva care paradoxal a încetat la o parte din instante dar continua la altele..
Ultima modificare: Duminică, 10 Septembrie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Multumesc domnule avocat.
Cu stima ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copilul meu major in continuare la studii a intentat proces tatalui ... jewelled jewelled Copilul meu major in continuare la studii a intentat proces tatalui pentru diminuarea pensiei de intretinere, in octombrie 2019. Abia in decembrie 2019 a fost ... (vezi toată discuția)
Greva magistratilor Diana Persa Diana Persa Ce parere aveti despre protestul magistratilor, care ia de fapt forma unei greve? De exemplu, azi s-au amanat toate cauzele la instantele din Timisoara. Cum ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! s-a depus apel in penultima zi de termenul de 30 zile.de ... Mika T Mika T Buna ziua! S-a depus apel in penultima zi de termenul de 30 zile.De atunci au trcut 15 zile si dosarul se afla tot la judecatorie. Cand v-a fi trimis la ... (vezi toată discuția)