avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sotia mea are proprire pe cont din cauza unui imprumut ...
Discuție deschisă în Executare silită

Sotia mea are proprire pe cont din cauza unui imprumut bancar ...

Sotia mea are proprire pe cont din cauza unui imprumut bancar de inaintea casatoriei(un apartament a fost executat silit,dar a ramas inca o suma).In cazul in care parintii mei imi vor dona un apartament,e posibil ca o sa avem probleme ?
Multumescl
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:16, 11 Septembrie 2023
Buna ziua, nu, apartamentul astfel donat este bun propriu, daca nu este specificat ca se doneaza ambilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dar manual surpriza ? smeagull smeagull Buna ziua, Am o intrebare teoretica. Speta: parintii unui copil unic (si casatorit) doresc sa ii doneze acestuia, ca bun propriu, o suma mare de bani, cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, eu locuiesc in strainatate cu soțul și fetița noastră ... IULIA-IULIA IULIA-IULIA Buna ziua, Eu locuiesc in strainatate cu soțul și fetița noastră de 6 ani! Având in vedere ca relația cu soțul nu este una buna vreau sa ma întorc ... (vezi toată discuția)
Teren cumparat fara inscrierea sotiei in acte ursu67 ursu67 Buna ziua , as dori sa cumpar pe numele meu un teren mic langa casa si ma intereseaza daca sotia ar avea drepturi asupra lui in caz de divort . Cum as putea ... (vezi toată discuția)