avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, când se poate accesa credit student și la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, când se poate accesa credit student și la ce banca? ...

Buna ziua, când se poate accesa credit student și la ce banca? Exista lista băncilor care pun la dispoziție creditul la care putem apela?
Cel mai recent răspuns: An@Mari@Lup@iu , utilizator 23:50, 11 Septembrie 2023
Buna ziua!
Gasiti aici detalii
www.avocatnet.ro/articol_626...
Una dintre banci este CEC Bank.
[ link extern ]
Sunati si la altele si intrebati

An@Mari@Lup@iu a scris:

Buna ziua, când se poate accesa credit student și la ce banca? Exista lista băncilor care pun la dispoziție creditul la care putem apela?

Buna seara!
Cec BANK nu mai oferă aceste credite in 2023.
Urma sa acorde ca și anul trecut însă se pare ca s au retras din programul acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare la biroul de credit fara aprobarea mea valeantudor valeantudor Buna ziua, Am o problema cu o banca ... acum vreo 6-7 luni am fost jefuiti de aproximativ 6,000 RON (bani cash, din casa) si, cum aveam nunta dupa 2 luni, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! cand poate fi accesat imprumutul de la banci din ... ElenaMovila1 ElenaMovila1 Buna ziua ! Cand poate fi accesat imprumutul de la banci din programul Family Start ? Cei de la Cec Bank mi-au spus ca momentan nu au fonduri si nici nu stiu ... (vezi toată discuția)
Plata cheltuieli judecata luticus luticus Plata unor cheltuieli de judecata in favoarea unei primarii nu se poate face nestiindu-se contul la trezorerie iar primaria nu raspunde la solicitare dorind o ... (vezi toată discuția)