avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Buna ziua ! Cand poate fi accesat imprumutul de la ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Buna ziua ! Cand poate fi accesat imprumutul de la banci din ...

Buna ziua !
Cand poate fi accesat imprumutul de la banci din programul Family Start ? Cei de la Cec Bank mi-au spus ca momentan nu au fonduri si nici nu stiu noile reguli . Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Gabriel Ciurea , Avocat 13:12, 26 Iulie 2023
Bună ziua,

Nu au fost actualizate încă normele de aplicare a programului FamilyStart. Termenul limită, conform legii nr. 224/2023, fiind 19.08.2023.

Cu privire la regulile pentru accesarea acestui program, a fost postat pe site un articol lămuritor: www.avocatnet.ro/articol_626... .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! doresc mai multe detalii despre proiectul family start ... Iuliana8888 Iuliana8888 Buna ziua! Doresc mai multe detalii despre proiectul Family start ce acte trebuie? unde trebuie depus? Astept un raspuns pe email: [i](editat)[/i] Multumesc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am fost la cec sa accesez programul "family start" ... Mirela@17 Mirela@17 Buna ziua. Am fost la CEC sa accesez programul \"Family Start\" in vederea rambursarii anticipat a unui credit \"Prima casa\". Programul lor de simulare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, când se poate accesa credit student și la ce banca? ... An@Mari@Lup@iu An@Mari@Lup@iu Buna ziua, când se poate accesa credit student și la ce banca? Exista lista băncilor care pun la dispoziție creditul la care putem apela? (vezi toată discuția)