avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua...am si eu o mica dilema..prin luna iulie a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua...am si eu o mica dilema..prin luna iulie a acestui ...

Buna ziua...am si eu o mica dilema..prin luna iulie a acestui an am avut un mic accident de circulatie, mai exact am intrat în coliziune cu un cap de pod,in urma accidentului am ajuns la spital unde am stat internat 7 zile,mai exact am avut parte de un accident cu pagube materiale adică mașina mea si cu o singura victima(victima fiind eu).Stie cineva ceva concret? Cum e cu zilele de spitalizare? imi platesc eu spitalizarea sau plateste casa de sanatate? doctorii nu mi-ai spus nimic ,poliția la fel nimic și mia venit înștiințare că cum trebuie sa plătesc o sumă frumușică da 12000 lei mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 07:56, 11 Septembrie 2023
In cazul dumneavoastră plătiți cheltuielile de spitalizare, fiind vorba de autovatamare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu autovatamare,consecinte. ovvy18 ovvy18 Buna ziua...am si eu o mica dilema..prin luna iulie a acestui an am avut un mic accident de circulatie, mai exact am cazut cu un moto-scuter,in urma cazaturii ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu autovatamare, plata spitalizarii ovvy18 ovvy18 Buna ziua...am si eu o mica dilema..prin luna iulie a acestui an am avut un mic accident de circulatie, mai exact am cazut cu un moto-scuter,in urma cazaturii ... (vezi toată discuția)
Accident cu moped sfatuiti_ma cochii cochii BUNA ANUL TRECUT AM AVUT UN ACCIDENT CU MOPED EU AM FOST LA MASINA SOFER SI LAM ACROSAT SI A STAT IN SPITAL 5 ZILE DAR NU A PATIT MAI NIMIC NUMAI SA ZGARIAT PE ... (vezi toată discuția)