avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Unde mai pot găsi înscrisuri sau alte acte pe o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Unde mai pot găsi înscrisuri sau alte acte pe o suprafața ...

Unde mai pot găsi înscrisuri sau alte acte pe o suprafața de teren? (In afara de arhiva județeana ) dețin terenul neavând Acte pe el deoarece rudele le-au distrus.Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 12:20, 12 Septembrie 2023
Poate la registril agricol la rolul fiscal din cadrul.primariei dacă s au plătit impozite..
La Arhivele Naționale pentru evidențe mai vechi de 1959. La primărie, începând cu colectivizarea (1959-1963).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte teren nicoleta-ionita nicoleta-ionita buna ziua, am si eu o problema......in anii 1956-1961 tata impreuna cu nasa lui a cumparat cu chitanta un teren de la prefectura (raionu tudor vladimirescu) pe ... (vezi toată discuția)
Constituire drept legea 18/91 in baza registru 1951/1955 ? bukinst bukinst Comsia de aplicare a Legii 18/1991 a constituit dreptul de proprietate pentru un cetatean care nu figura in registrul agricol 1959/1963. La sesizare s/a facut ... (vezi toată discuția)
Mostenire teren rodicac rodicac Am de la tatal meu act de vanzare cumparare din 1947 a unui teren,dar care nu figureaza in registrul agricol de la primarie,din vremea aceea.L-am notificat in ... (vezi toată discuția)