Am avut instalat contorul de curent la limita proprietatii si nu corespundea fisa de solutie(cineva a pacalit enel-ul). In atr este mentionat ca este amplasat la limita proprietatii. este legal sa il mute fara o decizie? fara o hotarare judecatoreascda?
Buna seara! Sunt conectata din 2011. Nu mi-au spus unde, la aprox 200 de metri din cate am inteles. Nu il vad de la mine. In ATR scrie ca bransamentul este executat "pana la BMPT dual, Ir=16A,amplasat la limita de proprietate pe stelaj metalicsi prevazut cu priza de pamantcu Rp<4ohmi,inclusa in taxa de racordare." Si am si proces verbal de receptie. Cand am solicitat schita bransamentului, in 2019 cred, mi-au dat o fisa de solutie pe numele meu, pt un alt nr de ATR si cu o schita care nu corespunde. Am inteles ca cineva, pe undeva, a bagat banii in buzunar. Dar este problema lor sa verifice si sa faca masuratori. Daca imi scrie in ATR ca e la limita proprietatii, il pot muta ei cum vor? In 2022 a fost si schimbat contorul cu unul inteligent. Tot de Enel distributie. Si la limita proprietatii.
Nu va luati dupa spusele unora fie ei si angajati.
La 200 metri este pierdere mare ( cadere de tensiune) si nu face nimeni asa ceva .
Nu au de ce sa mute cutia cu contorul.
Daca nu va convine ceva reclamati intai la emailul reclamatii.muntenia@e-distributie.com si inforacordare@e-distributie.com apoi si mai sus la anre@anre.ro
Nu a furat nimeni nimic. Singurele mutari la Enel Distrinutie sunt din interiorul curtilor pe strada pe stalp.sau la limita de proprietate.
Ca sa mute unde spuneti ei ar trebui sa va asigure un cablul ceea ce ar presupune costuri mai mari pentru ei.
Deasemenea pe ordinul 17 nu amplasau cutii pe drumul de servitute si au vazut apoi ca s-ae plang oamenii de caderii de tensiune.
Pe ordinul 18 cei ce dorec bransament nou primesc doar la limita de proprietate ca sa nu mai exista plangeri de caderi de tensiune si s atrebuiasca sa le duca cat mai aproape de proprietate.
Asociatie de locatari
Axa04
Buna ziua,
Va rog recomandare pentru urmatoarea situatie...
Asociatie de proprietari care nu are contracte individuale pentru energia electrica. Exista un ... (vezi toată discuția)