avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Am o cățelușa de 7 ani și este de rasa pincher ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Am o cățelușa de 7 ani și este de rasa pincher pitic sunt ...

Am o cățelușa de 7 ani și este de rasa pincher pitic sunt obligată de Poliția animalelor deoarece am fost reclamată de o nepoată care sta cu mine că avem curte comuna și sterilizez și săi fac vaccinul antirabic daca nu după 30 de zile voi primi amenda de 1000 lei vaccinul antirabic și 5000 pentru dacă nu o sterilizez.Vreau să știu este obligatoriu să o sterilizez daca nu vreau ,ea nu a făcut niciodată data la monta că nu a vrut?
Cel mai recent răspuns: antoo' , utilizator 23:50, 13 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In mod normal catelusa fiind de rasa nu sunteti obligata sa o sterilizati.Dar,daca cei de la politia animalelor v-au spus sa o sterilizati,mai bine ati face-o ca sa scapati de neplaceri.Pentru catelusa ar fi mai bine sterilizata,avand in vedere ca nu a avut activitate sexuala in 7 ani,chiar daca a simtit nevoia.Scapa si ea de neplaceri
Gasiti aici detalii
www.avocatnet.ro/articol_616...
Vaccinul antirabic trebuie facut pentru binele catelusei.
Atata timp cat nu are certificat de incadrare in rasa e obligatorie sterilizarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înregistrare câine Eugen Lucian Eugen Lucian Dacă animalul este ținut în curte tot trebuie înregistrat și microcipat? (vezi toată discuția)
Vecini agasanti si fara ocupatie vs. caine aflat pe proprietate personala. mateigeamina mateigeamina De aproximativ 2 ani , parintii mei s-au mutat intr-o zona rurala(Posesti , Prahova). Odata cu aceasta mutare , au luat si cainele familiei (o catelusa ... (vezi toată discuția)
Cainele meu a incercat sa ma apere de un agresor, si sunt acuzat ca l-am instigat sa-l atace. DimaDan DimaDan Salut , am si eu o problema. Acum aproximativ 3 saptamani , am iesit cu cainele afara ( o corcitura de amstaff ) este pui are 6-7 luni . In zona blocului ... (vezi toată discuția)