avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de intretinere

Buna ziua,
Doresc sa stiu urmatorul lucru: ai Contract de intretinere pentru parinti, si doresti sa vinzi o parte din pamantul gradinii (pentru a simplifica munca). Se poate???
va multumesc,
cu stima, O.C.
Ultima modificare: Marți, 12 Septembrie 2023
cunostinta, utilizator
Cel mai recent răspuns: cunostinta , utilizator 07:43, 13 Septembrie 2023
Bună ziua!
Da, de principiu se poate. Însă este și funcție de ce scrie concret în contractul de întreținere pe care l-ați menționat.
Mergeți la un avocat de la dvs.din zona și cereți o consultație, să vizualizează contractul de întreținere încheiat, să cunoasteti dacă puteți sau nu!
Eu v-as putea acorda o consultație juridică on line, de vizualizare a contractului respectiv, daca nu sunteți din București.
Dacă părinții trăiesc, nu se poate, fiindca nu ești proprietar deplin.
Ultima modificare: Marți, 12 Septembrie 2023
raluk0207, utilizator
De putut sigur ca se poate, trebuie gasita calea prin care veti face asta. Dupa caz , trebuie si ca parintii sa fie de acord. Mergeti la un avocat cu contractul sa va ofere o solutie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va multumesc mult!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte liviughita liviughita cum pot dobandi o copie dupa actul de divort al parintilor mei,si cui trebuie sa ma adresez? divortul a avut loc intre anii 1962-1964. pot face acest lucru si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. În anul 1992 părinți mei au cumpărat o casă ... AUREL .M AUREL .M Bună ziua. În anul 1992 părinți mei au cumpărat o casă pe un teren de 12 ari,pentru terenul care a fost construita casă a dat în schimb 50 ari teren ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare cu clauza de intretinere Ion Ion Ion Ion Ion Ion Urmatoarea speta: Cu ceva timp in urma am incheiat (eu cu sotia) un contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere cu parintii mei pentru casa ... (vezi toată discuția)