avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... sunt barbat in concediu de crestere copil care in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

sunt barbat in concediu de crestere copil care in februarie 2024 ...

sunt barbat in concediu de crestere copil care in februarie 2024 implineste 2 ani.depun actele pentru stimulent de insertie,dupa aceea ma pot angaja la alta firma?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:57, 13 Septembrie 2023
Trebuie sa reveniti la munca, apoi depuneti actele pentru stimulent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie Iulianak20 Iulianak20 Buna ziua! Mă aflu in concediu crestere copil, iar compania la care lucram s-a inchis. In luna iulie, am avut o decizie de reluare a activitatii pentru a ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea la un alt loc de munca dupa ccc inainte de 2 ani. Anabreha Anabreha Buna Ziua, Din Februarie 2016 sunt in concediu de crestere copil. As dori reintoarcerea in campul muncii la o alta firma. Care sunt pasii ce trebuie urmati ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie bogar761015 bogar761015 Buna intrebarea mea este: sunt un barbat angajat cu contract de munca la o firma.sotia fara ocupatie. luna trecuta ni s-a nascut o fetita. eu, care lucrez am ... (vezi toată discuția)