avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Construirea unui sistem fotovoltaic pe sol ,pe terenul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Construirea unui sistem fotovoltaic pe sol ,pe terenul alăturat ...

Construirea unui sistem fotovoltaic pe sol ,pe terenul alăturat casei ,care îmi aparține ,dar are alt nr cadastral necesita autorizație de construcție ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:30, 13 Septembrie 2023
desigur. Autorizatiile se solicita si se elibereaza si pentru obiective industriale, comerciale, militare, etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ca societate dorim sa montam panouri fotovoltaice pe terenul ... contabilitate dovis.ro contabilitate dovis.ro Ca societate dorim sa montam panouri fotovoltaice pe terenul societatii, nu pe cladire, cu o putere mica, sub 100kw, in vederea alimentarii proprii cu energie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.doresc sa construiesc o constructie metalica(4 piloni ... Lili_Stefan Lili_Stefan Buna ziua.Doresc sa construiesc o constructie metalica(4 piloni si deasupra teava patrata) deasupra parcarii pe care voi pune panouri fotovoltaice.Parcarea are ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cand expira un puz in baza caruia nu s-a construit nimic Andr@ Andr@ Buna ziua, Am o intrebare referitoare la ce se intampla cand expira un PUZ in baza caruia nu s-a construit nimic. Situatia este in felul urmator: - am ... (vezi toată discuția)