avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie după contractare credit ipotecar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie după contractare credit ipotecar

Bună ziua!
Am o speță mai... interesantă.
Am un contract de muncă pe perioadă nedeterminată. Lucrez aici de mulți ani. Vreau să-mi iau un prim credit ipotecar, având scor FICO 724.
Aici intervine problema mea: după câteva luni de la aprobarea creditului și cumpărarea imobilului, vreau să-mi dau demisia. Voi sta minim un an neangajată, fără alt venit oficial, dar voi avea posibilitatea de a-mi plăti ratele de fiecare dată (din ajutor de la părinți plus bani puși de mine la saltea).

Ce probleme reale pot apărea în acest caz? Se întâmplă ceva concret după ce îmi încetează contractul de muncă? Vine fiscul peste mine să mă întrebe de unde am bani de rată dacă nu mai am serviciu?
Ce se întâmplă, concret, în astfel de cazuri?

Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:13, 13 Septembrie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se intampla nimic .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie copil MIHAI999 MIHAI999 Buna ziua ,poate pare ciudat ce vreau sa va intreb,dar vreau sa stiu ce pot face pentru copii mei. Vreau sa fac un credit ipotecar pe 20 de ani,in momentul de ... (vezi toată discuția)
Divort Claudiu 71 Claudiu 71 Sunt in curs de divort de actuala mea sotie care ests plecata afara la munca de 8 ani si care nu vrea sa se intoarca.Mentionez ca eu am grija de cei doi copii ... (vezi toată discuția)
Concediu medical dupa semnarea demisiei Nustiucine Nustiucine Buna ziua, Am o nelamurire.Dupa ce imi dau demisia trebuie sa stau in preaviz 15 zile lucratoare.Daca in cursul celor 15 zile lucratoare se intampla sa mi iau ... (vezi toată discuția)