avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua.As dori sa inchei o asigurare de locuinta ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua.As dori sa inchei o asigurare de locuinta cea obligatorie ...

Buna ziua.As dori sa inchei o asigurare de locuinta cea obligatorie si sa fac acest lucru la. banca .Ce acte am.nevoie ca sa realizez acest lucru? E nevoie de actul de proprietate ?Va mulrumesc anticipat si o zi buna sa aveti...

Alte discuții în legătură

Asigurare obligatorie locuinte nicoleta74 nicoleta74 buna ziua si La multi ani tuturor! A inceput isteria cu politele de asigurare obligatorie a locuintelor. Care mai de care isi da cu parerea ca incepand cu 15 ... (vezi toată discuția)
Asigurare locuinta cu firme diferite pretentie banca nicusan nicusan anul trecut am obtinut un imprumut ipotecar si am asigurat locuinta la o firma de asigurare agreata de banca. in martie 2011 am incheiat si polita de ... (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie Buna ziua am o intrebare legata de asigurarea obligatorie.As vrea sa-mi fac o asigurare facultativa in loc de cea obligatorie si am inteles ca nu a fost inca ... (vezi toată discuția)